Onze merken

 • BINsystem

  BINsystem

  BINsystem is een modulair systeem, waarin een kwalitatief hoogwaardige afvalbak, de BIN, een centrale rol speelt. Deze BIN is te combineren met verschillende modules, die extra functionaliteit geven aan de BIN. De units zijn hoogwaardig afgewerkt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

  BINsystem - de oplossing voor afval, ongedierte en overlast van hondenpoep

 • Brabantia

  Brabantia

  Van een bescheiden begin in 1919 is Brabantia vandaag de dag uitgegroeid tot een internationaal designmerk dat bekend staat om zijn praktische en stijlvolle keukenaccessoires en huishoudelijke artikelen. Een betrouwbaar en geliefd merk met mooie, handige oplossingen voor in huis: van afvalemmers tot wassen en drogen en van koken en tafelen tot badkameraccessoires. 

  Het geheim van ons succes? Mensen houden van mooie kwaliteitsproducten die ze dag in dag uit kunnen gebruiken, zolang als ze willen. Producten met verrassende ontwerpen die het huishouden prettiger maken: letterlijk ‘Designed for living’.

  Brabantia – Designed for living

 • DiaperChamp

  DiaperChamp

  DiaperChamp 

 • DutchDesign

  DutchDesign

  DutchDesign

 • EKO

  EKO

  EKO Europe levert producten die kwaliteit uitstralen en daarnaast betaalbaar zijn voor iedereen. In de afgelopen jaren is EKO enorm gegroeid en heeft een sterke positie veroverd op de Europese markt. EKO producten zijn ontworpen in eigen huis en geproduceerd in onze eigen fabriek waar alleen gekwalificeerde mensen werken. Daarom kan EKO de hoge kwaliteit van zijn producten garanderen. Met een uitgebreid assortiment van afvalbakken in meerdere formaten en kleuren staat EKO voor kwaliteit, service en een betaalbare prijs.

  EKO – sensible eco living

 • Hailo

  Hailo

  Hailo is sinds de oprichting in 1947 gewijd aan het gemakkelijker en veiliger maken van het werk voor professionals en hobbyisten in de handel en de industrie. Als toonaangevende fabrikant van o.a. afvalbakken, bieden zij een breed scala van innovatieve producten die voldoen aan gestelde normen. Hailo biedt voortdurend nieuwe impulsen in de markt met zijn forward looking productinnovaties. Vandaag de dag worden Hailo producten verkocht in meer dan 60 landen over de hele wereld.

  Hailo - ultimate in quality

 • Janibell

  Janibell

  Janibell

 • Joseph Joseph

  Joseph Joseph

  In 2003 bundelden de tweelingbroers Antony en Richard Joseph hun krachten en richtten ze het bedrijf Joseph Joseph op. Met als doel het creëren van functionele, probleemoplossende huishoudelijke producten. Deze broers hebben een passie voor hun vak, dat is te zien in hun gave producten. Innovatie is de kern van alles wat ze doen bij Joseph Joseph. Door telkens de perfecte combinatie tussen schoonheid en functionaliteit te ontwikkelen, zijn de broers verantwoordelijk voor meerdere prijs-winnende ontwerpen. In de loop der jaren heeft Joseph Joseph zich ontwikkelt tot een van de snelst groeiende merken op het gebied van huishoudelijke producten. De producten van Joseph Joseph komen altijd van pas.

 • Lune

  Lune

  Lune voert een breed assortiment afvalscheidingssystemen op basis van de circulaire economie. Kunststof onderdelen worden vervaardigd uit ingezameld afval. Lune biedt mooie, functionele en duurzame oplossingen voor afvalscheiding in uw bedrijf!

 • PETman

  PETman

  Met de PETman, CUPman en CANman zamelt u op een leuke manier petflesjes, (koffie)bekers en blikjes in voor recycling en bespaart u op uw afvalkosten.

  PETman, CUPman, CANman: voor petflesjes, bekers en blikjes. 

 • Practo Home

  Practo Home

  Practo Home staat bekend om haar veelzijdige assortiment van producten die het leven in huis, garage, hobbyruimte of kantoor vergemakkelijken. 

 • Rubbermaid

  Rubbermaid

  Rubbermaid Commercial Products is een toonaangevende fabrikant van innovatieve en oplossingsgerichte producten voor commerciële en institutionele markten wereldwijd. Sinds de oprichting in 1968 heeft Rubbermaid een reputatie opgebouwd als marktleider in technologieën en systeemoplossingen op het gebied van voedselvoorziening, sanitair onderhoud, afvalverwerking, materiaaltransport en veiligheidsproducten. Als ISO 9001:2000-gecertificeerde fabrikant maakt Rubbermaid deel uit van het wereldwijde portfolio van merken van Newell Rubbermaid.

 • Saekko Boy
 • Simplehuman

  Simplehuman

  De hoofdgedachte van Simplehuman is om het dagelijks leven in huis makkelijker te maken. “Wij ontwerpen dagelijkse tools om mensen te helpen efficiënter te wonen”. De producten zijn zoals de naam het zelfs zegt eenvoudig, maar ook functioneel en van goede kwaliteit.

  Simplehuman - tools for efficient living

 • The BinBin

  The BinBin

  The BinBin

 • The DropPit

  The DropPit

  Een groot aantal sigarettenpeuken en opgedroogde kauwgoms op de stoep voor uw horecagelegenheid, kantoorpand, sportcomplex of woningcomplex kan het aanzicht van het pand drastisch verslechteren. Wilt u dat uw pand altijd een goede eerste indruk achterlaat bij bezoekers en passanten? Schaf dan de asbaktegel aan en voorkom dat het aanzicht van uw pand negatief beïnvloed wordt door klein zwerfafval.

  The DropPit - Uw hulpmiddel in de strijd tegen klein zwerfafval

 • V-Part

  V-Part

  V-Part – kwalitatieve producten voor een scherpe prijs

 • Van Esch

  Van Esch

  Van Esch is een Nederlands familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van garderobesystemen en entreeaccessoires. Sinds 1972 werken zij aan 'The Perfect Entrance',  de perfecte entree van uw woning of bedrijfspand. Van Esch werkt samen met ontwerpers uit binnen- en buitenland en voorziet de uitgebreide collectie regelmatig van nieuwe producten die voldoen aan de wensen van de tijd.

  Het assortiment bestaat uit hoogwaardige producten. Van garderobesystemen tot lockers, brochurestandaards tot vitrines, maar ook van spiegels tot sidetables. De tijdloze ontwerpen zijn niet alleen geschikt voor kantoren, ziekenhuizen, musea en hotels maar ook  thuis.