Alle producten van het merk Rubbermaid

Rubbermaid Commercial Products is een toonaangevende fabrikant van innovatieve en oplossingsgerichte producten voor commerciële en institutionele markten wereldwijd. Sinds de oprichting in 1968 heeft Rubbermaid een reputatie opgebouwd als marktleider in technologieën en systeemoplossingen op het gebied van voedselvoorziening, sanitair onderhoud, afvalverwerking, materiaaltransport en veiligheidsproducten. Als ISO 9001:2000-gecertificeerde fabrikant maakt Rubbermaid deel uit van het wereldwijde portfolio van merken van Newell Rubbermaid.

Er zijn 232 producten.

Item 1-24 van 232 in totaal item(s)

Actieve filters

Rubbermaid: veelzijdig en praktisch

Wanneer consumenten een product van Rubbermaid Commercial Products (RCP) tegenkomen, ongeacht of het gaat om afvalbeheer en recycling, handhygiëne, toiletruimtes, schoonmaak of materiaalverwerking, kunnen ze rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze reputatie heeft ertoe geleid dat RCP-producten wereldwijd worden gebruikt, van kantoren en winkelcentra tot magazijnen en bouwterreinen.

Het assortiment van Rubbermaid Commercial Products biedt oplossingen voor diverse behoeften en omgevingen, met producten die zijn ontworpen met aandacht voor duurzaamheid, gebruiksgemak en hygiëne. Of het nu gaat om een afvalbak met handsfree opening, een luchtverfrisser met diverse geuropties, of een baby verschoonstation met antimicrobiële bescherming, RCP-producten staan ​​garant voor hoogwaardige prestaties.

Met RCP kunnen bedrijven en instellingen wereldwijd vertrouwen op betrouwbare en hoogwaardige oplossingen voor hun sanitaire en operationele behoeften. Ontdek vandaag nog het uitgebreide assortiment van Rubbermaid Commercial Products en ervaar zelf de kwaliteit en betrouwbaarheid waar RCP voor staat.